SEASONS CIRCUS
Cia. Le Tendre Amour

Circ contemporani

Dijous 17 d'octubre - 20.00h

Dissabte 19 d’octubre - 17.00h

ESPECTACLE EN RESIDÈNCIA

 

A SEASONS CIRCUS l'escenari es converteix en un bulliciós mercat del segle XVI on la vida està present en tota la seva rica varietat. Sense paraules, s’expliquen històries sobre amor, passió, coratge i canvi. El públic emprèn un llarg viatge en el temps, recorrent les quatre estacions que serveixen per representar el cicle de la vida. Dolor, felicitat, ràbia, eufòria: tota emoció es comunica a través del moviment i del color sonor. Adrián Schvarzstein, director del mític Circus Klezmer, es va inspirar per a SEASONS CIRCUS a partir de l'obra d'art dels famosos Brueghels, i dissenyat per ser tan ric en detalls com les pintures originals.
 
La música "pop" barroca i la interpretació de circ contemporani al més alt nivell es fusionen com  un tot a escena. Basat en el disc de Le Tendre Amour “All in a Garden Green” (Brilliant Classics, 2011), la música - en directe i improvisada en estil barroc - és com un vestit perfectament encaixat, seguint i posant en relleu cada moviment i gest dels artistes. Neix a l’escenari una comunicació artística sorprenentment bella. La història de la vida. Sense paraules.

 

Artistes: Esteban Mazer, Katy Elkin, Juan Ullibarri, Farran James i Lixsania Fernández, María Cavagnero, Dídac Cano, Giulia Arcangeli, Luis Paredes, Jūratė Širvytė-Rukštelė i Adrian Schvarzstein.

 

Entrades
Anticipada: General - 5€ / Carnet CA - 3€
Taquilla: General - 6€ / Carnet CA - 4€

             Contacte

Convent de les Arts

Ctra. de Mont-ral, Km1

43460 Alcover

Tarragona

conventarts@alcover.cat

977 760 441