NADAL AMB QUARTET MÈLT
Quartet Mèlt

Concert de Nadal
Divendres 27 de desembre - 21.00h

Les nadales són el gènere més identificatiu dels orígens del Quartet Mèlt. És per això que no podia faltar un treball en la seva discografia en honor a aquest gènere. El programa de nadales muntat per al concert de L’Auditori de Barcelona del desembre de 2016 va brindar l’oportunitat perfecta per fer-ho realitat. Les cançons nadalenques de casa nostra que hem sentit tota la vida i que el grup va començar cantant al carrer en les dates assenyalades, en format ‘a cappella’, es combinen amb d’altres nadales de ressò internacional.

 

És l’espectacle perfecte per decorar musicalment el Nadal de tots els colors, amb una mirada nova d’aquelles cançons que coneixem de sempre. És, sens dubte, el millor regal de Nadal possible!

 

Guanyadors de la tercera edició del concurs musical de TV3 Oh happy day.

 

Entrades
Anticipada: General - 11€ / Carnet CA - 8€
Taquilla: General - 12€ / Carnet CA - 9€

ESCOLA DE L'ESPECTADOR

Divendres 27 de desembre de les 17.00h a les 19.00h

Taller de tècnica vocal amb els membres del Quartet Mèlt on compartirem amb els seus components el treball propi de la formació i on s’assajaran alguns dels temes que s’interpretaran al concert del vespre i que podran cantar conjuntament sobre l’escenari del Convent de les Arts amb el quartet de veu la mateixa nit.

             Contacte

Convent de les Arts

Ctra. de Mont-ral, Km1

43460 Alcover

Tarragona

conventarts@alcover.cat

977 760 441