LAS MUCHAS
Cia. Mariantònia Oliver

Dansa contemporània
Diumenge 15 de desembre - 19.00h

Las Muchas parla de fragilitat, d’aquella que té a veure amb l’edat, amb cossos que ja no pertanyen al corpus d’allò social, que ja deixen d’estar al mercat oficial, però que estan més vius que mai i són, sobretot, més lliures: cossos que respiren, pesen, ballen, sedueixen, es mouen i es posicionen d’una altra manera.  L’obra parla sobre deixar-se escoltar i deixar-se travessar per les experiències viscudes: físiques, emocionals, accidentals, polítiques, d’encobriment i de compromís.

 

Las Muchas és un espectacle de petit format construït amb veïnes del poble on resideix la companyia.

 

Entrades
Anticipada: General - 11€ / Carnet CA - 8€
Taquilla: General - 12€ / Carnet CA - 9€

ESCOLA DE L'ESPECTADOR

Del dijous 12 al dissabte 14 de desembre

 

El projecte Las Muchas proposa un “viatge” en el qual el desenvolupament de la coreografia del propi espectacle com a primer objectiu permeti gaudir d’aquesta trobada de dones en relació amb el cos i la salut d’una manera activa i apassionada.

 

Es tracta d’una bona ocasió per fer un recorregut per diferents aspectes de la vida de les dones encaminat a millorar l’autopercepció, i donar la visibilitat i valor a les coses fetes. I, sobretot, ballar, enaltir la feminitat de qui encara no està disposat a ballar.

 

Per a la realització de l’espectacle es demana la complicitat de vuit dones de la localitat i de més de 70 anys les quals prendran part al taller de dansa i moviment que tindrà lloc de dijous 12 a dissabte 14 i que participaran activament al l’espectacle Las Muchas de diumenge. Més informació i inscripcions al correu conventarts@gmail.com o al telèfon 609 449 487

             Contacte

Convent de les Arts

Ctra. de Mont-ral, Km1

43460 Alcover

Tarragona

conventarts@alcover.cat

977 760 441