FORMIGA & CIGALE FEAT. LA PRINCIPAL DE TARRAGONA
Formiga & Cigale

Neo folk
Diumenge 10 de novembre - 19.00

El projecte de Formiga and Cigale  és un viatge musical que es passeja per la cruïlla de diferents estils de música, instruments, sons i llengües d’arreu.

 

Els qui les coneixen bé saben que en un dels seus espectacles poden passar de la tranquil·litat d’una senzilla havanera interpretada amb arpa i violí a una muntanya russa de melodies, cants i ritmes.

 

El duet, actiu als escenaris des del desembre de 2011, ha anat ampliant el seu repertori musical i instrumental dels inicis: des d’arpa, violí i veu fins a l’actualitat on s’hi han afegit percussions i altres instruments de corda com el charango.
Però..i el vent? I el so de canya i metall?

 

Amb aquest nou projecte Formiga and Cigale deixen d’estar soles als escenaris i passen a compartir-lo amb La Principal de Tarragona. Un nou univers que continua oferint experiències úniques en les peces de Formiga and Cigale a través de la sonoritat tant peculiar de la Cobla.

 

La cobla La Principal de Tarragona és una entitat dedicada a la difusió de la sardana, amb una trajectòria de més de 50 anys. Amb un extens repertori, és habitual a les ballades i aplecs de la província de Tarragona. La cobla compta amb grans professionals i especialistes en diversos estils musicals (des del cant gregorià fins al pop, passant pel clàssic i el tradicional).

 

Artistes

Anna Amigó, Eva Genniaux, Joan Carles Bové, Anna Abad, Núria Vilalta, Magí Capdevila, Emília Recasens, Adrià Bustamante, Quim Cavallé, Francesc Bustamante, Joan M Vilalta, Xavier Font i Jordan Rius.

 

Arranjaments musicals per a cobla

Anna Amigó Vilalta i Joan Mª Vilalta Masdeu

 

Concert inclòs al Festival Accents

 

Entrades
Anticipada: General - 11€ / Carnet CA - 8€
Taquilla: General - 12€ / Carnet CA - 9€

ESCOLA DE L'ESPECTADOR

Dissabte 9 de novembre a les 22.00

 

Breu introducció al treball d’adaptació de les peces de Formiga & Cigale a format cobla a càrrec d’Anna Amigó on tindrem l’oportunitat d’escoltar l’inici de l’espectacle que estrenaran l’endemà al Convent de les Arts.

 

             Contacte

Convent de les Arts

Ctra. de Mont-ral, Km1

43460 Alcover

Tarragona

conventarts@alcover.cat

977 760 441