MILLOR QUE MAI
Espaldamaceta

Cançó d’autor
Diumenge 1 de desembre - 19.00h

José Juan González, ànima d’Espaldamaceta, presenta Millor que Mai, el seu setè disc, acompanyat per Gerard Joan (bateria, sampler i veus) i Oriol Maymó (baix, veus, sampler i sintetitzador), amb cançons més curtes i concises que fugen dels tempos baixos i el caràcter trist que ens tenia acostumats.

 

Al llarg de Millor que Mai trobem noves sonoritats que mai abans s’havien sentit en els anteriors treballs d’Espaldamaceta, motiu pel qual trobem, al darrere d’aquest disc, a Jordi Casadesús (La Iaia, Núria Graham) com a productor. La barreja de caixes de ritmes, teclats i sintetitzadors analògics amb melodies pop que romanen a la memòria, fan de Millor que Mai un viatge d’emocions i paisatges diversos.

 

La temàtica de les cançons canvia mentre avança aquest viatge. Així, obre el disc una enèrgica Igual igual que parla de la manipulació, de l’amor i del desamor, del pas del temps i d’entendre que, de vegades, el problema podem ser nosaltres mateixos. Tota una barreja d’estats emocionals, que alternen també referències i estils musicals. D’aquesta manera trobem sonoritats mexicanes a Petons als dits, referències tropicals a Us Estimeu i picades d’ullet més electròniques.

 

Artistes: José Juan González, Gerard Joan i Oriol Maymó

 

Concert inclòs al Festival Accents

 

Entrades
Anticipada: General - 11€ / Carnet CA - 8€
Taquilla: General - 12€ / Carnet CA - 9€

             Contacte

Convent de les Arts

Ctra. de Mont-ral, Km1

43460 Alcover

Tarragona

conventarts@alcover.cat

977 760 441