DE CATALUNYA AL MÓN

Orfeó Català

Música Coral

Diumenge 7 d'abril - 19.00h

"L’Orfeó és un cor extremadament rellevant en la història de Catalunya. No conec cap altre cor que s’aferri tant en la consciència local i nacional. Després hi ha la fascinant història de repertori, a nivell local, regional i internacional i que nosaltres continuarem ampliant. Només cal pensar en tots els nostres avantpassats que van apostar-hi perquè nosaltres en poguéssim gaudir actualment, i ara és la nostra feina fer tot el possible per crear un futur vibrant!." 

Simon Halsey, director de l'Orfeó Català.

 

L'Orfeó Català és un cor de format simfònic. La seva activitat concertística alterna la interpretació de repertoris vocals-orquestrals i programes de música coral amb una presència destacada de la música tradicional i d'autor català.

L'alt nivell de preparació vocal i musical dels seus components –els quals, malgrat no dedicar-s'hi professionalment, realitzen estudis de cant– fan de l'Orfeó Català un instrument idoni per a la interpretació de la literatura coral composta des del segle XVIII fins als nostres dies.

 

Les grans qualitats artístiques del cor el duen a col·laborar regularment amb les principals orquestres catalanes i de l'Estat espanyol, i també amb diverses formacions orquestrals europees i d'altres parts del món amb les quals fa gires de concerts.

 

Simon Halsey, director

 

Josep Buforn, piano

 

Autors:

 

P. Casals (1876 – 1973)
W.A. Mozart (1756 – 1791)
Felix Mendelssohn (1809-1847)
A. Bruckner (1824 – 1896)

E. Elgar (1857 – 1834)

A. Guinovart (1962)
 

Espectacle inclòs a l'Abonament MÚSICA i GENERAL 

ESCOLA DE L'ESPECTADOR

 

Diumenge 7 d'abril a les 12.00h al Convent de les Arts


TALLER DE CANT CORAL AMB PABLO LARRAZ, SOTS DIRECTOR DE L’ORFEÓ CATALÀ, on es treballaran algunes de les peces que formen part del programa, les quals seran interpretades conjuntament amb l’Orfeó Català al concert de la tarda. Inscripcions fins a 30 places a conventarts@alcover.cat indicant procedència i experiència musical.

             Contacte

Convent de les Arts

Ctra. de Mont-ral, Km1

43460 Alcover

Tarragona

conventarts@alcover.cat

977 760 441