Escola de l'Espectador

L’Escola de l’Espectador del Convent de les Arts és un complement a les propostes escèniques per crear espais de descoberta, debat i reflexió entorn dels espectacles de la programació estable d’arts escèniques. Les activitats són gratuïtes i de lliure accés, si no s’indica el contrari.

ARMILLES I TIRANTS - La Tieta Clara

Divendres 1 de febrer a les 19.00h al Cercle d'Amics d'Alcover


BERENAR-TERTÚLIA I TASTET MUSICAL AMB ELS COMPONENTS DE LA TIETA CLARA on comentarem amb els músics què és el que ens trobarem a la presentació del disc ‘Armilles i tirants’ i podrem escoltar alguns dels temes que inclou.

BLINK FLASH DUNCAN - Cia. Blink Flash
Diumenge 10 de febrer a les 12.30h al Convent de les Arts

 

TALLER D'ESPAI CREATIU AMB LA BALLARINA MONTSE ROIG on els nens i nenes comparteixen la dansa i descobreixen objectes amagats que disparen el moviment i el ritme. Capacitat per a 15 infants, preferiblement d’ 1 a 4 anys i que puguin caminar, acompanyats d’un adult que participa al taller. Inscripcions fins a omplir places a conventarts@alcover.cat i el mateix dia de l’espectacle.

EL MEU NOM ÉS HOR - Cia. Psirc
Dissabte 23 de febrer a les 17.00h al Convent de les Arts

 

TALLER D'INICIACIÓ AL CIRC A CÀRREC D'ADRIÀ MONTAÑA I WANJA KAHLERT, artistes de la Companyia Psirc on es podran tastar tècniques d'acrobàcia. Cal portar roba còmoda. A partir de 12 anys d'edat.

MOMO - Cia. Anna Roca
Diumenge 10 de març en finalitzar l'espectacle


DEBAT EN FAMÍLIA, DE LA MÀ DELS MEMBRES DE LA COMPANYIA ANNA ROCA, un cop finalitzi l'obra de teatre on petits i grans podrem comentar aquells aspectes "grisos" de la vida que apareixen a l'espectacle.

FAIRFLY - Cia. La Calòrica
Diumenge 24 de març en finalitzar l'espectacle

 

COL·LOQUI POSTFUNCIÓ AMB ELS ACTORS DE LA COMPANYIA LA CALÒRICA on podrem intercanviar opinions sobre l'obra, la temàtica, la posada en escena, la manera de crear els espectacles de la companyia, etc.

PREPARANT EL VIATGE - Aupa Quartet
Divendres 29 de març al migdia al Convent de les Arts d’Alcover


TAST MUSICAL AMB ELS COMPONENTS DEL QUARTET DE CORDA pels alumnes de l’Institut Fonts del Glorieta on coneixerem l’estil musical propi de la formació i podrem debatre amb els músics sobre les seves composicions i la seva experiència en el món professional artístic.

DE CATALUNYA AL MÓN - Orfeó Català
Diumenge 7 d'abril a les 12.00h al Convent de les Arts
TALLER DE CANT CORAL AMB PABLO LARRAZ, SOTS DIRECTOR DE L’ORFEÓ CATALÀ, on
es treballaran algunes de les peces que formen part del programa, les quals seran interpretades conjuntament amb l’Orfeó Català al concert de la tarda. Inscripcions fins a 30 places a conventarts@alcover.cat indicant procedència i experiència musical.

UNA POMA, UN POMER - Cia. De Paper

Dimecres 24 d'abril al CEIP Mare de Déu del Remei

 

FEM TITELLES DE PAPER AMB EL DIBUIXANT I TITELLAIRE JOAN ALFRED MENGUAL de la Cia. De Paper. on descobrirem alguns dels protagonistes de l'espectacle 'Una poma, un pomer'.

MEMÒRIA DE LES OBLIDADES amb Rosa Andreu
Divendre 3 de maig a les 20.00h a la Casa de Cultura Ca Cosme


XERRADA DE MEMÒRIA HISTÒRICA AMB TECLA MARTORELL I MONTSE SANS, autora del text ‘Memòria de les Oblidades’ i historiadora respectivament, membres del Fòrum de Tarragona per la Memòria, per parlar de presons i de dones a la postguerra i del que passà al Convent de
les Oblates de Tarragona.

FLUEIX, S'ADAPTA, IRRITA - Medusa
Diumenge 19 de maig a les 19.00h


LLEUGER REFRIGERI AMB ELS MÚSICS DE MEDUSA tot compartint amb els components de la banda les sensacions viscudes en el concert i durant tota la temporada.

             Contacte

Convent de les Arts

Ctra. de Mont-ral, Km1

43460 Alcover

Tarragona

conventarts@alcover.cat

977 760 441