EL MEU NOM ÉS HOR

Cia. Psirc

Circ de garatge

Diumenge 24 de febrer - 19.00

A través del cos, acrobàcies de risc, titelles inacabats, objectes, surrealisme i un inquietant joc de llums i ombres dirigit amb un luminòfon, dos artistes de circ expliquen una història basada en fets reals: un viatge a una cova desconeguda farcit d'humor àcid i d'imatges belles i sinistres que colpegen directament l’inconscient de l’espectador.


Immersos en la foscor, el silenci i en una inquietant sensació de deliri, la cova es converteix en un temple, un teatre, un garatge, una pantalla, un mirall dins el mirall. Un espai on els protagonistes desdibuixen les fronteres del que són per lliurar-se generosament al públic, en un simulacre més de la seva existència.

 

Espectacle inclòs a l'Abonament TEATRE i GENERAL

El projecte és beneficiari de dos dispositius (Companyonatge i Companyia consolidada) del projecte De Mar a Mar, co-finançat en el marc del programa POCTEFA pel Fons Europeu de Desenvolupa-ment Regional (FEDER)

Coproducció del Mercat de les Flors.
Amb el suport d'OSIC i ICEC i de diferents espais de residència que han acollit durant el procés de creació. Molt especialment La Central del Circ, i també La Grainerie (Toulouse, França), Ax-Animation (Ax-les-Thermes, França), Cronopis (Mataró), Teatre Auditori de Granollers  i L’Estruch, Fàbrica de les Arts en Viu de Sabadel.

ESCOLA DE L'ESPECTADOR

 

Dissabte 23 de febrer a les 17.00h al Convent de les Arts

 

TALLER D'INICIACIÓ AL CIRC A CÀRREC D'ADRIÀ MONTAÑA I WANJA KAHLERT, artistes de la Companyia Psirc on es podran tastar tècniques d'acrobàcia. Cal portar roba còmoda. A partir de 12 anys d'edat.

             Contacte

Convent de les Arts

Ctra. de Mont-ral, Km1

43460 Alcover

Tarragona

conventarts@alcover.cat

977 760 441