BLINK FLASH DUNCAN

Cia. Blink Flash

Dansa

Diumenge 10 de febrer - 11.30h

Espectacle recomanat a partir de 2 anys

En l´espectacle Blink Flash Duncan descobrim el viatge iniciàtic de la Isa, viatge basat en la biografia emocional de la Isadora Duncan. La peça es una proposta artística per als més menuts que busca despertar la dansa com a llenguatge d’expressió i obrir la consciència de les pròpies emocions i les dels altres.


Un bon vespre, mentre tothom dorm, una noia desencisada, un pèl trista i una mica avorrida, arriba a una platja. De sobte, el seu món buit comença a omplir-se de màgia, la Isa es descobreix creadora. Cada racó de la platja guarda un objecte que enceta un nou món amb un color, música i experiència propis. La Isa és una noia valenta i s’atreveix a jugar. El món ha canviat, és un lloc ple de possibilitats.


Us direm un últim secret: aquests objectes guarden experiències vitals d’Isadora Duncan. Els infants no la veuran, nosaltres tampoc, però ella ens haurà regalat un camí cap a la llibertat, cap a la descoberta del propi moviment, cap a la creativitat, cap a la il·lusió.

 

Espectacle recomanat a partir de 2 anys.

 

Espectacle inclòs a l'Abonament PETITS & GRANS i GENERAL

ESCOLA DE L'ESPECTADOR

 

Diumenge 10 de febrer a les 12.30h al Convent de les Arts

 

TALLER D'ESPAI CREATIU AMB LA BALLARINA MONTSE ROIG on els nens i nenes comparteixen la dansa i descobreixen objectes amagats que disparen el moviment i el ritme. Capacitat per a 15 infants, preferiblement d’ 1 a 4 anys i que puguin caminar, acompanyats d’un adult que participa al taller. Inscripcions fins a omplir places a conventarts@alcover.cat i el mateix dia de l’espectacle.

             Contacte

Convent de les Arts

Ctra. de Mont-ral, Km1

43460 Alcover

Tarragona

conventarts@alcover.cat

977 760 441