PREPARANT EL VIATGE

Aupa Quartet

Música clàssica corssover

Diumenge 31 de març - 19.00h

Aupa Quartet és un projecte que pretén generar ponts entre la música clàssica culta i la música popular moderna actual amb diferents influències del jazz, del groove, de músiques del món, etc. El públic de 'Preparant el viatge' es trobarà nedant entre dues aigües; clàssic i modern amb una música molt accessible, molt democràtica. No es tracta d'una música clàssica elitista, sinó que és una música que té arrels en el clàssic i que pretén agrupar a tot el públic dins d'un estil propi.

 

'Preparant el viatge', el projecte que han estat desenvolupant en residència artística al Convent de les Arts és un projecte amb melodies i músiques que té influències de diferents cultures i països. Hem estat desenvolupant i donant a cada composició l'aire que caracteritza els diversos racons del planeta. Aquella gent que s'acosti al concert trobarà un viatge musical per les cultures del món de la mà d'u quartet de corda que, a més a més d'estar arrelat a la música clàssica, té influències de molts estils.

 

Intèrprets:

Asier Suberbiola - violí

Felipe Escalada - viola

Uri Català - cello

Pere Nolasc Plana - violí

 

Espectacle inclòs a l'Abonament MÚSICA i GENERAL

ESCOLA DE L'ESPECTADOR

 

Divendres 29 de març al migdia al Convent de les Arts d’Alcover


TAST MUSICAL AMB ELS COMPONENTS DEL QUARTET DE CORDA pels alumnes de l’Institut Fonts del Glorieta on coneixerem l’estil musical propi de la formació i podrem debatre amb els músics sobre les seves composicions i la seva experiència en el món professional artístic.

             Contacte

Convent de les Arts

Ctra. de Mont-ral, Km1

43460 Alcover

Tarragona

conventarts@alcover.cat

977 760 441