VEUS QUE NO VEUS

Cia. Pepa Plana

Teatre de pallasses

Diumenge 22 de novembre - 19.00h

Volen ser vistes i escoltades. Dues pallasses: una Augusta i una Carablanca. Veus que no veus presenta la versió femenina de les anomenades “entrades clàssiques”. Com canvien i quin significat prenen quan les juguen dues pallasses en comptes de dos pallassos? Què hauria passat si les nostres àvies haguessin pogut fer de pallasses? Es tracta de riure, sí, però no només d’això, sinó de parlar, jugar i potser mossegar.

 

A partir dels anomenats números clàssics, ja va sent hora que algú hi posi la versió en femení. Pepa Plana i Noël Olivé ens presenten una història que en si mateixa comporta dins seu unes quantes petites històries més, és a dir, les “situacions”, situacions que esdevenen potser els moments més importants d’aquest trajecte còmic i poètic. Heus aquí, doncs, dues heroïnes del segle XXI intentant sobreviure a les situacions, clàssiques o no, que la seva condició de pallasses els ofereix. 

 

Amb Pepa Plana i Noël Olivé
Direcció de Joan Arqué


Premi Zirkòlika 2019 al millor espectacle de circ

 

Espectacle km0, recomanat a partir de 8 anys.

 

Entrades
Anticipada: General - 11€ / Carnet CA - 8€
Taquilla: General - 12€ / Carnet CA - 9€

 

Escola de Cultura

Col·loqui postfunció amb les pallasses Pepa Plana i Noël Olivé.

 Comprant les entrades de l'espectacle de PEPA PLANA, aconsegueix les localitats a meitat de preu d'un dels espectacles en promoció:

DONES D'ÒPERA, 360 GRAMS o JOSQUIN IN MEMORIAM

             Contacte

Convent de les Arts

Ctra. de Mont-ral, Km1

43460 Alcover

Tarragona

conventarts@alcover.cat

977 760 441