MARIA DEL MAR BONET AMB BORJA PENALBA EN CONCERT

Maria del Mar Bonet

Música

Diumenge 17 de gener - 19.00h

Maria del Mar Bonet fa 50 anys que és als escenaris i que forma part de la nostra particular banda sonora. Durant aquests anys canta, col·labora i comparteix escenaris amb artistes i amics d’arreu del món. Ha enregistrat una quarantena de discs i ha estat guardonada amb multitud de premis.

 

Amb aquesta presentació en duet amb l’acompanyament del gran Borja Penalba, la posada en escena pren un color realment emotiu i pròxim. L’ampli ventall sonor i literari de l’extens cançoner de lacantant, fan que a cada vetllada es recuperin els sons, les olors i els perfums de tots aquests paisatges i racons com si formessin un sol país. Un sisè continent.

 

Un concert únic en un marc com el Convent de les Arts, ideal per a copsar la sensibilitat i l’univers creatiu d’una de les personalitats més destacades del panorama musical del Mediterrani i alhora una de les veus més importants dels últims cinquanta anys.

 

En pocs llocs com aquí podreu gaudir de la Maria del Mar Bonet com si us cantés a cau d’orella.

 

Maria del Mar Bonet - Veu i guitarra

Borja Penalba - Veu i guitarra

 

Entrades
Anticipada: General - 14€ / Carnet CA -11€
Taquilla: General - 15€ / Carnet CA - 12€

 Comprant les entrades del concert de MARIA DEL MAR BONET, aconsegueix les localitats a meitat de preu d'un dels espectacles en promoció:

DONES D'ÒPERA360 GRAMS o JOSQUIN IN MEMORIAM

             Contacte

Convent de les Arts

Ctra. de Mont-ral, Km1

43460 Alcover

Tarragona

conventarts@alcover.cat

977 760 441