I AM

Paula Valls

Jazz - soul - funk

Diumenge 2 de desembre - 19.00

Convent de les Arts

Paula Valls presenta I AM, el seu primer treball de llarga durada, un treball més intmista i despullat on els silencis també parlen, en un registre diferent al del seu impressionant EP debut Black and White.

 

I AM és un treball completament dirigit per ella on Paula Valls s’atreveix a parlar d’experiències pròpies i vivències recents, de sentir-se perduda i no trobar-se, de moments difícils i de canvis, i d’haver de prendre decisions importants en un to molts cops trist, ple de comiats, però sempre, encara que sigui només una mica, amb esperança. Aquesta és la seva carta de presentació on es mostra tal com és.

 

I AM podria haver arribat directament dels Estats Units: música negra (soul, blues i jazz) i el folk més americans s’entrellacen amb la infuència clau que l’estil del productor Joe Henry ha tingut en la Paula des de ben petita, aconseguint un directe amb una clara intenció orgànica.

 

En tot el procés s’ha rodejat d’un equip que l’ha acompanyat mentre feia el seu propi camí, i el resultat ha estat un disc viu i gens quadrat que beu de l’espontaneïtat i la improvisació a l’estudi, on les cançons han marcat les pautes, on s’ha primat l’autentcitat per sobre de la perfecció, com en un directe.

 

Cançons com “Monsters”, on mira el món adult des del punt de vista d’un nen petit que veu monstres, o “Days” ens recorda -i es recorda- que la vida no pot ser sempre fàcil. També mira cap enfora a la crítca “About Someone”, en la qual refexiona sobre l’egocentrisme de la nostra societat actual, que cal denunciar i canviar. S’hi inclouen dues cançons en català: la primera, “Cançó de bressol”, nascuda arran de la mort del seu avi, havia de ser una cançó sense títol on parla de la soledat i la mort, però amb un missatge amb molta llum: no estem sols. La segona, el bonus track del disc, “Que tinguem sort”, un duet amb ella mateixa (amb 9 i 19 anys) és un regal per tota la gent que l’ha recolzat sempre.

 

Artistes:

Paula Valls - veu i composicions

David Soler - guitarra i direcció musical

Oriol Roca - bateria

Miquel Sospedra - baix

Daniel Ferrer - piano

 

Espectacle en col·laboració amb el

Festival ACCENTS - Pop, rock i folk dels Països Catalans.

 

Preu - 12€ / 9€ amb Carnet Convent de les Arts

 

I AM forma part dels abonaments MÚSICA i GENERAL

ESCOLA DE L'ESPECTADOR

 

Diumenge 2 de desembre a les 11.00 a l'auditori del Convent de les Arts

 

Taller de música moderna amb els professors de l’Escola Municipal de Música d’Alcover Albert Ferré (Harmonia moderna al Taller de Músics de Barcelona i Diploma d’Estat a París en l’especialitat de Jazz) i Laura Garí (Jazz vocal i música moderna al Conservatori del Liceu de Barcelona). El taller comptarà amb la participació de la mateixa Paula Valls i de David Soler, productor musical d'I AM, i es treballaran alguns temes del disc que presentarà al concert de la tarda. 20 places per ordre d’inscripció indicant instrument a conventarts@alcover.cat. Durada aproximada 3 hores.

 

Activitat gratuïta

             Contacte

Convent de les Arts

Ctra. de Mont-ral, Km1

43460 Alcover

Tarragona

conventarts@alcover.cat

977 760 441