LES SET CABRETES

Cia. Teatro Los Claveles

Teatre de titelles

Diumenge 25 de novembre - 18.00h

Convent de les Arts

La mare cabra ha d'anar al mercat i les set cabretes es quedaran soles a casa, però amb l'advertència que no han d'obrir la porta a ningú. No obstant això, el Llop ferotge no tardarà a trucar a la porta. Per mitjà d'enganys aconseguirà entrar a la caseta i menjar- se'ls a tots, però la cabreta més petita s'escaparà i amb la mare cabra aconseguirà rescatar els seus germanets de la panxa del llop i per descomptat alliberar-se d'ell per sempre, ja que empatxat de pedres caurà al riu i mai més tornarà a espantar a ningú.

 

Teatro Los Claveles conta als més menuts la història d'un bosc on vivia una mare Cabra amb les seves set Cabretes. La narració clàssica no perd sentit, els perills aguaiten i la por, innata en el ser humà, cobra vida en la figura del Llop.

 

La tendresa i la calidesa de les històries de sempre, narrada a través del joc i les cançons ens permet connectar d'una forma senzilla però efectiva amb la imaginació del nen/a i viatjar d'una forma divertida per la fantasia.

 

Espectacle en col·laboració amb el Festival GUANT de Titelles,

recomanat a partir d'1 any.

 

Preu - 6€ / 4€ amb Carnet Convent de les Arts

 

LES SET CABRETES forma part dels abonaments PETITS & GRANS i GENERAL

ESCOLA DE L'ESPECTADOR

 

Dijous 22 de novembre a la tarda a l'Escola Mare de Déu del Remei d'Alcover.

 

Taller de titelles a càrrec de Paca Garcia, titellaire de la veterana companyia de titelles murciana Teatro de Los Claveles, amb els nens i nenes d’educació infantil de l’Escola Mare de Déu del Remei.

             Contacte

Convent de les Arts

Ctra. de Mont-ral, Km1

43460 Alcover

Tarragona

conventarts@alcover.cat

977 760 441