ARTS EN MOVIMENT

 

 

 

DIS-CONNECT

Diego Sinniger

Dilluns 22 - 18.30

Convent de les Arts

Gratuït

Un personatge s'endinsa en un viatge emocional. Està desorientat i és fràgil. Ha perdut la noció del temps i del seu cos. Ja no sap si la ment controla al cos o si el cos controla a la ment. Totes les persones ens hem trobat en circumstàncies puntuals de lluita interna, de resistència per tal de no defallir i caure a l'abisme de la por o la desolació. És per aquest motiu que cadascú de nosaltres és capaç d'escollir, definir i acceptar la decisió de prendre el control o de ser controlat únicament pels propis pensaments.

 

 

 

INCÓGNITO

Cia. Lali Ayguadé

Dilluns 22 - 19.00

Església Vella

Gratuït

Nosaltres som un sistema molt complex i, de vegades, les emocions i el sistema xoquen. Darrere del meravellós aspecte humà hi ha l’univers ocult d’una maquinària interconnectada. Tenim un cervell de 200 g fet del material més complex que s’ha descobert a l’univers. Som així: aprenem, automatitzem i ja no necessitem pensar. Però les emocions estan aquí, tot el temps. Coses abstractes i concretes.

 

 

 

MOLAR

Quim Bigas

Dilluns 22 - 19.45

Plaça Nova

Gratuït

“...llavors comença moure's, córrer i ballar entre la multitud (la gent, sí, és convertida en multitud quan ell els toca), fent que la seva energia creixi i s'escampi com les ones d'una pedra llençada a l'aigua”. Bàrbara Raubert

 

El catalitzador de MOLAR és la felicitat entesa com a allò que representem i que té normes de comportament consensuades. Aquest és un solo de dansa que ens parla sobre la felicitat i sobre la seva personificació, sobre aquelles imatges estereotipades que relacionem directament amb estats d’eufòria i de benestar.

             Contacte

Convent de les Arts

Ctra. de Mont-ral, Km1

43460 Alcover

Tarragona

conventarts@alcover.cat

977 760 441