Cançons de taverna

Belda & Arnella

Divendres 10 d’agost a les 22.30h

Música folk

Mas de Forès - Vall del Glorieta

Dos músics, de dues generacions diferents, s’han trobat; pel que sigui però s’han trobat. I, de moment, han après a sumar. I com que s’ho passen bé han decidit celebrar-ho amb un seguit de cançons de taverna.


Com en tota cantada de cançons de taverna es tracta de no tallar-se i per tant s’hi inclouen tota mena de cançons: bàquiques, amoroses, lúdiques i/o independentistes. Tot ben barrejat i sense especialitzar-se en cap. Com un àpat en el que hi ha diferents plats i ara hi ha dolç i ara hi ha salat i el mam com a gran cohesionador. I com que el mam surt de la terra: Visca la terra!


Jaume Arnella i Carles Belda (amb la companyia d’un acordió i una guitarra) exerceixen d’animadors d’aquesta litúrgia bàquica que qui l’ha tastada s’apunta a repetir.


Cal crear un ambient adequat: taules llargues, bancs, porrons, coses per picar: cacauets, avellanes, patates, olives... i estelades.

 

Amb

Jaume Arnella - veu i guitarra
Carles Belda - veu i acordió diatònic

 

Gratuït

A LA VALL DEL RIU GLORIETA,

A PEU O EN BICICLETA!

 

Els concerts de l’ermita del Remei aniran guiats per la màgia de la nit. Us proposem acompanyar els artistes en excursió des de l’església Vella per endinsar-nos al patrimoni natural d’Alcover, fer un sopar de motxilla, gaudir plegats de les actuacions musicals i tornar en excursió fins a la vila d’Alcover.

Important! Cal que porteu llanterna, ja que la tornada serà enmig de la nit...

 

Lloc i hora de sortida a peu i en bicicleta: Església Vella - 20:30h

             Contacte

Convent de les Arts

Ctra. de Mont-ral, Km1

43460 Alcover

Tarragona

conventarts@alcover.cat

977 760 441