Double BasSing

Abrié & Cordero Duo

Divendres 3 d’agost a les 22.30h

Cançó - Jazz

Ermita del Remei - Vall del Glorieta

De l’amor per la música de la Gemma Abrié neixen els principals projectes que té entre mans actualment, que beuen de l’herència del jazz més etern i de les oportunitats que ofereix l’heterogeneïtat musical del present.


Entre les propostes més atípiques s’hi troba aquest insòlit duo amb el també reconegut contrabaixista Miquel Àngel Cordero. Aquesta aposta poc habitual al món de la música vol demostrar com des d’una formació de mínims, amb dos integrants, s’assoleixen resultats de gran complexitat, amb quatre instruments –dos contrabaixos i dues veus– que tenen un potencial comunicatiu enorme. Abrié i Cordero, els intèrprets/còmplices, exploraran diferents formes i estils, des del jazz, passant pel folklore argentí fins la cançó d'autor catalana o fins i tot els Beatles. Una proposta que al públic li resultarà sorprenent i fascinant, i amb la qual guardarà submergit en la nostàlgia, cantarà i fins i tot ballarà.

 

Amb:

Gemma Abrié - veu i contrabaix
Miquel Àngel Cordero – contrabaix i veu

 

Gratuït

A LA VALL DEL RIU GLORIETA,

A PEU O EN BICICLETA!

 

Els concerts de l’ermita del Remei aniran guiats per la màgia de la nit. Us proposem acompanyar els artistes en excursió des de l’església Vella per endinsar-nos al patrimoni natural d’Alcover, fer un sopar de motxilla, gaudir plegats de les actuacions musicals i tornar en excursió fins a la vila d’Alcover.

Important! Cal que porteu llanterna, ja que la tornada serà enmig de la nit...

 

Lloc i hora de sortida a peu: Església Vella - 20:30h

             Contacte

Convent de les Arts

Ctra. de Mont-ral, Km1

43460 Alcover

Tarragona

conventarts@alcover.cat

977 760 441