ESCOLA DE L'ESPECTADOR

JOSAFAT - Cia. Passabarret

 

Dimecres 3 d'octubre al matí a l'Institut Fonts del Glorieta.

 

Col·loqui amb els alumnes de secundària a càrrec d'Oriol Llop i Maria Cavagnero, acròbates de l'espectacle JOSAFAT on es debatrà sobre l'obra de Prudenci Bertrana i l'adaptació del text a format circense.

MOLAR - Quim Bigas

 

Dilluns 22 d'octubre a les 11.30 al Convent de les Arts.

 

Moure el cos amb Quim Bigas - Taller de dansa i moviment amb el ballarí i coreògraf Quim Bigas qui ens introduirà d’una forma divertida i distesa en el món de la dansa. Durada aproximada 1 hora i 30 minuts.

HOMARO - NuN

 

Dissabte 10 de novembre a les 16.00 a l'auditori del Convent de les Arts.

 

RESSONÀNCIES  - Taller de so i vibració. Ressonància emocional i ressonància sonora. Les emocions com a eina creativa. Com afecta el so a les emocions? Tot està interrelacionat i s’influencia recíprocament. Durada aproximada 4 hores.

LES SET CABRETES - Teatro Los Claveles

 

Dijous 22 de novembre a la tarda a l'Escola Mare de Déu del Remei d'Alcover.

 

Taller de titelles a càrrec de Paca Garcia, titellaire de la veterana companyia de titelles murciana Teatro de Los Claveles, amb els nens i nenes d’educació infantil de l’Escola Mare de Déu del Remei.

I AM - Paula Valls

 

Diumenge 2 de desembre a les 11.00 a l'auditori del Convent de les Arts

 

Taller de música moderna amb els professors de l’Escola Municipal de Música d’Alcover Albert Ferré (Harmonia moderna al Taller de Músics de Barcelona i Diploma d’Estat a París en l’especialitat de Jazz) i Laura Garí (Jazz vocal i música moderna al Conservatori del Liceu de Barcelona). El taller comptarà amb la participació de la mateixa Paula Valls i de David Soler, productor musical d'I AM, i es treballaran alguns temes del disc que presentarà al concert de la tarda. 20 places per ordre d’inscripció indicant instrument a conventarts@alcover.cat. Durada aproximada 3 hores.

A VORE - Sonia Gómez, Ramon Balagué, Astrio, Pau Puig I Carme Balagué

 

Diumenge 16 de desmbre en finalitzar l'espectacle al Convent de les Arts d'Alcover

 

Col·loqui postfunció amb els artistes d'A VORE per descobrir i comentar quin ha sigut el procés de recerca, investigació i treball de creació d'aquest projecte que engloba tradició, contemporaneitat, memòria i festivitat.

             Contacte

Convent de les Arts

Ctra. de Mont-ral, Km1

43460 Alcover

Tarragona

Telèfon 977 760 441