MADRE

Dissabte 26 de setembre - 19.00h

Sinopsi

 

L’Elena (Marta Nieto) rep una trucada de l’Iván, el seu fill de sis anys, que li diu que està perdut en una platja de França i que no troba al seu pare. Aquestes paraules desesperades del seu fill van ser l’últim que va saber d’ell…

 

Deu anys més tard, l’Elena viu en la mateixa platja on va desaparèixer el seu fill, treballa com a encarregada en un restaurant i sembla que està començant a sortir d’aquest fosc túnel en què ha estat ancorada durant tant de temps.

 

La seva vida dona un gir quan coneix per casualitat a Jean (Jules Porier), un adolescent francès que li recorda al seu fill.

 

Entre ells sorgeix una forta connexió que acabarà sembrant el caos i la desconfiança al seu voltant.

 

Fitxa tècnica

 

 Direcció: Rodrigo Sorogoyen

 Guió: Rodrigo Sorogoyen i Isabel Peña

 Muntatge: Alberto del Campo

 Estrena: Novembre 2019

 Durada: 129 min.

 Gènere: Thriller

 Versió: Francés i castellà (subtítols en català)

 Intèrprets: Marta Nieto, Jules Porier, Àlex Brendemühl...

 

Crítiques

 

"Disposat a tornar a jugar amb les expectatives i el patiment de l’espectador, Sorogoyen converteix Madre, el llargmetratge, en un cridaner exercici d’estil. "
Manu Yañez - ARA.cat

 

 

"'Madre' amplía el mundo aterrador de fuerte pulso psicológico que inició con el cortometraje homónimo nominado al Oscar en 2019."
Kiko Vega - Spinof

 

 

"Amb el curtmetratge Madre, estrenat l’any 2017, Rodrigo Sorogoyen (director de Que Dios nos perdone i El reino) va saber traslladar a l’àmbit del drama intimista i tremendista el seu domini de la tensió narrativa i les atmosferes angoixants pròpies del thriller."
Manu Yañez - ARA.cat

 

 

Qualificació 

 

No recomanada per a menors de 16 anys.

             Contacte

Convent de les Arts

Ctra. de Mont-ral, Km1

43460 Alcover

Tarragona

conventarts@alcover.cat

977 760 441