LA DONA IL·LEGAL

Dissabte 25 de setembre 19.00h

SINOPSI

 

En Fernando Vila (Daniel Faraldo) és un advocat d’immigració que accepta un cas aparentment senzill: evitar la deportació d’una jove kosovar, la Zita Krasniqi (Klaudia Dudová).

 

Tot canvia quan la noia apareix morta al CIE (Centre d’Internament d’Estrangers) i les autoritats declaren que s’ha suïcidat. En Fernando busca l’ajuda de l’única amiga de la víctima, la Juliet Okoro (Yolanda Sey), una immigrant nigeriana atrapada en una xarxa de prostitució. Mentre el Fernando prova d’esclarir els fets, troba la fèrria oposició del cap de policia Oriol Cadenas (Isak Férriz) i aviat comença a descobrir la corrupció, els abusos sexuals i els “falsos suïcidis” que tenen lloc dins del sistema de deportacions de l’Estat espanyol.

 

En Fernando lluitarà contra aquest sistema arriscant la seva pròpia vida.

FITXA TÈCNICA

 

Direcció: Ramon Térmens

Guió: Daniel Faraldo i Ramon Térmens

Direcció de fotografia: Pol Orpinell

Música: David Solar

Estrena: Desembre 2020

Durada: 119 min.

Gènere: Thriller amb rerefons social

Intèrprets: Daniel Faraldo, Yolanda Sey, Isak Férriz, Boris Ruiz, Montse Germán, Adeline Flaun, Àngels Bassas, Klaudia Dudová, Raquel Camón, Gorka Lasaosa

 

QUALIFICACIÓ 

 

No recomanada a menors de 12 anys

 

Entrades anticipades

General - 4.5€ / Carnet CA i altres descomptes - 3€

 

És imprescindible adquirir les entrades anticipades a www.conventarts.cat o a la taquilla de la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover. La taquilla del Convent de les Arts romandrà tancada.

             Contacte

Convent de les Arts

Ctra. de Mont-ral, Km1

43460 Alcover

Tarragona

conventarts@alcover.cat

977 760 441