Sessió 16

Dissabte 3 d'octubre de 2020 / 11.15h i 12.45h

Benvolgutdes coorganismes, 

 

després de tot, tornem.

 

El proper dissabte 3 d'Octubre encetem el quart cicle del PARLEM CONTEMPORANI? Cicle de programació estable d'Arts Visuals al Convent de les Arts d'Alcover.

Una sessió sens dubte marcada per la contemporaneïtat tsunàmica, que transcorrerà seguint Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur*.

 

1.5 DISTANCIAMENT SOCIAL. PANDÈRIA O PANCABÒRIA, serà la instal·lació/acció, marca de la casa, que acompanyarà el recorregut.

 

Al Claustre descobrirem ZYZX 0. #2, un treball de l'ALBERT FERRÉ, sobre banda magnètica a partir dels enregistrament de la col·lecció de litophons del Museu De l’Home a Paris.

 

La BÉATRICE BIZOT i l'EUGÉNIE DIDIER  instal·len a les sales del primer pis el DIÀLEG AMB PRESÈNCIES ABSENTS;  peus, caps i cianotips, empremtes que fan a l'actor present parar compte a experiències i emocions del passat.

 

Les acompanya VIERNES 01 FEBRERO 2002, 18:22-22:09, instal·lació de la LUCIANA CREPALDI, cedida pel Museu de Valls, que amb el veïnatge conventual i el context actual agafarà una nova dimensió.

 

Organitzem la sessió en dues convocatòries amb aforament reduït i controlat.

 

Us podeu inscriure, preferentment,  a la sessió inaugural de cicle, a 1/4 de 12 del migdia amb el següent formulari:

https://forms.gle/cSWMvBd1WsRoHLGC8

 

o en segona convocatòria, si la primera s'ha omplert, a 3/4 d'1 amb aquest altre.

https://forms.gle/v4YC4JcMoAxqhNH47

 

Disculpeu les molèsties, va com va.

Salut i fins ben aviat, 

 

Aleix Antillach

Director del Cicle

 

*Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur: Plans de represa del sector cultural. Sales d’exposicions i espais d’arts visuals del Pla PROCICAT. Ho podeu llegir aquí: https://cultura.gencat.cat/web/.content/pla-rescat/mesures/cultura/planificacio-represa/plans-desconf/arxius/sales-exposicions.pdf
Nosaltres ho hem fet.

fulldesalaS16.pdf
Documento Adobe Acrobat [5.5 MB]

             Contacte

Convent de les Arts

Ctra. de Mont-ral, Km1

43460 Alcover

Tarragona

conventarts@alcover.cat

977 760 441