Bases Parlem Contemporani?_04

 

 - Tancat el període de presentació de propostes -

 

EL CONVIT, EL SUGGERIMENT REFLEXIU, LA PREGUNTA RETÒRICA I (AMB CERTA LLICÈNCIA) L'APEL·LACIÓ, EL PARLEM CONTEMPORANI? engega el quart cicle de programació estable d'Arts Visuals al Convent de les Arts d'Alcover.

 

Una nova edició marcada per l'expressió radical d'un temps concret, d'una situació pandèmica (pan demos, que afecta a tot el poble) d'expressió ben individual; una radicalitat contemporània que en fa l'edició més pertinent.

 

En la seva petita minimaduresa, després de la bona rebuda i el bon caminar dels tres primers cicles, amb aquesta quarta convocatòria el Convent pretén mantenir les portes obertes als artistes visuals de disciplines i indisciplines diverses, per assentar unes coordenades de trobada, de referència, amb vocació de llarg recorregut.

 

El projecte, engendrat i curat per l'arquitecte i artista transdisciplinar Aleix Antillach, camina en paral·lel al creixement del Convent com a equipament referent al Camp de Tarragona en l'àmbit de les residències artístiques. "Obrir alguns dels espais en procés per a mostrar i produir obres de l'àmbit de l'arquitectura efímera, les instal·lacions, el videoart o la performance" ha estat l'excusa per a transgredir l'ordre del continent i el contingut, que aromatitzada per l'eròtica de la ruïna ha dut a la quinzena llarga de sessions celebrades fins ara a escatir una certa contemporaneïtat altra.

 

Amb aquesta nova edició pretenem seguir insuflant vida a aquests espais, descobrir-ne de nous i descobrir creadors i creacions que ens ajudin a veure-hi més ample, alhora que explorar les sinapsis cap a l' acció centrífuga.

 

La present convocatòria serveix per a escollir les propostes que periòdicament, durant un semestre, s'aniran presentant en sessions de crítica i debat, refermant aquest espai de proximitat i d'aproximació entre creadors, públic especialitzat, i públic en general, en saludable simultaneïtat i alternança.

 

Termini de presentació de propostes - 15 de setembre

 

Les sessió inaugural de Parlem Contemporani?_04 tindrà lloc el dissabte 3 d'octubre a les 11.30h i, com totes, serà gratuït

BASES_PC_04_2020.pdf
Documento Adobe Acrobat [89.3 KB]
PC_planols.pdf
Documento Adobe Acrobat [143.4 KB]

             Contacte

Convent de les Arts

Ctra. de Mont-ral, Km1

43460 Alcover

Tarragona

conventarts@alcover.cat

977 760 441