Sessió 15

Dissabte 15 de febrer a les 11.30h

Benvolgutdes Contemporaniïes,

 

Aquest proper dissabte arribem a la darrera de les sessions del PARLEM CONTEMPORANI? 2019-20.

 

Clourem el tercer cicle amb la participació de les tres escoles que ens acompanyen d'ençà que vam començar, i que presenten els seus treballs creats ex-professo.

 

L' ETSA, l'Escola tècnica superior d'Arquitectura de la URV, a través dels seus alumnes de 1r cicle, ens rebrà al claustre amb EMBOLICA QUE FA FORT, una instal·lació al voltant de la morfologia dels objecte d'ús domèstic.

 

L'EADR, l'Escola d'Art i Disseny de Reus presenta una instal·lació col·lectiva dels alumnes del cicle d'Infografia 3D. PHANTOM SHOTS utilitza tècniques properes al “found footage” i el collage , per mostrar els elements de control i vigilància de la societat actual.

 

I els alumnes del cicle d'Arts al Mur de l'EADT, l'Escola d'Art i disseny de Tarragona presenten REMINISCÈNCIA, una exposició col·lectiva de treballs individuals vinculats a l'espai arquitectònic, social i històric del Convent de les Arts, també al seu entorn natural i humà.

 

A més a més, per engegar la sessió, Bambola Machine, col·lectiu de recerca escènica, a cavall entre Valls i Barcelona, performarà COSÌ FAN TUTTI, una peça que ens proposa un retrobament amb el cos desdoblat. "Situats en el moment impossible en que irromp el reflex del mirall, dilatat en el temps".

 

Per cloure-la vermut de final de cicle, amanit d'opinions, comentaris, suggeriments i comunicacions i incomunicacions vàries.

 

Tanquem el cicle?

 

Aleix Antillach

             Contacte

Convent de les Arts

Ctra. de Mont-ral, Km1

43460 Alcover

Tarragona

conventarts@alcover.cat

977 760 441