Parlem Contemporani?_03

EL CONVIT, EL SUGGERIMENT REFLEXIU, LA PREGUNTA RETÒRICA I (AMB CERTA LLICÈNCIA) L'APEL·LACIÓ, EL PARLEM CONTEMPORANI? engega el tercer cicle de programació estable d'Arts Visuals al Convent de les Arts d'Alcover.

 

En la seva petita minimaduresa, després de la bona rebuda i el bon caminar dels dos primers cicles, amb aquesta tercera convocatòria el Convent pretén mantenir les portes obertes als artistes visuals de disciplines i indisciplines diverses, per assentar unes coordenades de trobada, de referència, amb vocació de llarg recorregut.

 

El projecte, engendrat i curat per l'arquitecte i artista transdisciplinar Aleix Antillach, camina en paral·lel al creixement del Convent com a equipament referent al Camp de Tarragona en l'àmbit de les residències i espectacles d'Arts escèniques i musicals. "Obrir alguns dels espais en procés per a mostrar i produir obres de l'àmbit de l'arquitectura efímera, les instal·lacions, el videoart o la performance" ha estat l'excusa per a transgredir l'ordre del continent i el contingut, que aromatitzada per l'eròtica de la ruïna ha dut a la desena llarga de sessions celebrades fins ara a escatir una certa contemporaneïtat altra.

 

Amb aquesta nova edició pretenem seguir insuflant vida a aquests espais, descobrir-ne de nous i descobrir creadors i creacions que ens ajudin a veure-hi més ample, alhora que posar les primeres pedres per a una futura acció centrífuga.

 

La present convocatòria serveix per a escollir les propostes que periòdicament, durant un semestre, s'aniran presentant en sessions de crítica i debat, refermant aquest espai de proximitat i d'aproximació entre creadors, públic especialitzat, i públic en general, en saludable simultaneïtat i alternança.

 

Reserveu les dates!

 

Sessió 11 - dissabte 14 de setembre 11.30h

Sessió 12 - dissabte 26 d’octubre 11.30h

Sessió 13 - dissabte 30 de novembre 11.30h

Sessió 14 - dissabte 11 de gener 11.30h

Sessió 15 - dissabte 15 de febrer 11.30h

             Contacte

Convent de les Arts

Ctra. de Mont-ral, Km1

43460 Alcover

Tarragona

conventarts@alcover.cat

977 760 441