Sessió 08

Dissabte 24 de novembre a les 11.30h

Aquest proper dissabte 24 de Novembre, celebrarem la sessió 08 del cicle d'Arts visuals PARLEM CONTEMPORANI? al Convent de les Arts d'#Alcover.

 

Aquesta sessió, vermut com és habitual, a partir de 2/4 de de 12, l'engegarem amb QUI SÓC? ON SÓC? una acció-instal·lació de Zona Zàlata. El col·lectiu tarragoní, dirigit per Joan Pasqual, ens proposa "Una visió opaca de la relació entre persones, on el punt de trobada no existeix, o potser sí... (...)".

 

Per altra banda, tornarem a comptar amb la col·laboració de la Fundació BEEP Informática d'art electrònic (Colección Beep), que en aquest cas ens permetrà visionar HUHB 387 y HUHB 492, peça de Fakeshop creada a partir de la instal·lació “Human Use of Human Beings (HUHB)” a l' Eyebeam Atelier de Nova York, un projecte off-site que va suposar la inclusió del net art a la Biennal de Whitney del 2000.

 

A les sales, una instal·lació pictòrica de Fabià Claramunt, CAPUT MORTUUM, ens mostrarà un recorregut amb pintura, objecte i text, on s'explora la incertesa creada al voltant de l'origen real d'aquest pigment. És precisament l'imaginari creat al voltant dels seus orígens, el que serveix d'escenari per establir les possibilitats narratives de la confusió entre ells.

 

Ens rebrà i acomiadarà, al claustre del Convent, G-RAONS, una instal·lació d'arquitectura efímera del Pere Estadella amb l'escala com a protagonista.

             Contacte

Convent de les Arts

Ctra. de Mont-ral, Km1

43460 Alcover

Tarragona

conventarts@alcover.cat

977 760 441