Sessió 07

Dissabte 13 d'octubre a les 11.30h

Aquest proper dissabte 13 d'Octubre, coincidint amb la Fira de Bandolers d'Alcover, celebrarem al Convent de les Arts, la 2a sessió del cicle PARLEM CONTEMPORANI? d'enguany.

 

Obrim el Camp.

 

Aquesta sessió l'obrirem amb IIAIO, de Lesley Yendell, una performance motivada per l'aire, les  seves associacions físiques, espirituals y simbòliques. Una acció de l'artista anglesa, que ha fet del paisatge domesticat del camp i dels objectes domèstics quotidians la seva matèria prima.

 

La col·lecció BEEP d'art electrònic segueix col·laborant amb nosaltres; per cortesia de l'Eugenio Ampudia, podrem veure Prado GP,  una vertiginosa cursa de motos que travessa el museu madrileny i vincula la seva velocitat amb la que habitualment es visiten aquestes venerables institucions.

 

Més del nostre ritme seran les instal·lacions. Al claustre, el col·lectiu vallenc l'Aparador, amb SILENCI, vol fer una elegia al moment present, on molt sovint la puresa de l'escriptura perd protagonisme i passa a tenir una funció merament comunicativa, mentre que a les sales, en Thomas Keis -artista multidisciplinar provinent del disseny de mobiliari-  presenta les DOMUS de JANAS, una instal·lació que vol fer visible, en forma esterilitzada, el que normalment queda amagat dins de les roques: la seva estructura geomètrica i volumètrica.

Un concepte entre rituals, misteri i espai, que infongui lleugeresa, volums i formes mínimes plasmades en tres dimensions.

 

En aquesta sessió, es podran veure també un parell de peces de la sessió anterior. Començarem puntualment a 2/4 de 12,  i tancarem com sempre amb un vermut de contemporanis diàlegs al claustre.

             Contacte

Convent de les Arts

Ctra. de Mont-ral, Km1

43460 Alcover

Tarragona

conventarts@alcover.cat

977 760 441