Parlem Contemporani? 02

 

CONVIT, SUGGERÈNCIA REFLEXIVA, PREGUNTA RETÒRICA I -A FALTA D'UNA COMA- APEL·LACIÓ ALHORA, PARLEM CONTEMPORANI? engega el segon cicle de programació estable d'Arts Visuals al Convent de les Arts d'Alcover.

 

Després de la bona rebuda i el bon caminar del cicle inicial -a la segona meitat de l'any 2017-, amb aquesta segona convocatòria el Convent pretén mantenir les portes obertes als artistes visuals de disciplines i indisciplines diverses, per fer-los copartíceps de la seva pròpia maduració; un projecte encara incipient, però amb vocació de llarg recorregut.

 

Si fins ara, les instal·lacions acabades del Convent havien servit per allotjar residències i espectacles d'Arts escèniques i musicals, el passat 2017 va ser l'hora d'obrir alguns desl espais en procés per a mostrar i produir obres de l'àmbit de l'arquitectura efímera, les instal·lacions, el vídeoart o la performance i amb aquesta nova edició pretenem seguir insuflant vida a aquests espais i descobrir-ne de nous.

 

La present convocatòria serveix per a escollir les propostes que mensualment, durant un semestre, s'aniran presentant en sessions de crítica i debat, establint el que pretén ser un punt de trobada per als creadors i públic especialitzat, alhora que punt d'atracció per al públic en general.

Les sessions inaugurals tindran lloc els següents dies a les 11.30h i són gratuïtes:

          Sessió 06 - 15 de setembre

          Sessió 07 - 13 d'octubre

          Sessió 08 - 24 de novembre

          Sessió 09 - 12 de gener

          Sessió 10 - 16 de febrer

BASES PC? 2018.pdf
Documento Adobe Acrobat [50.7 KB]
PC_planols.pdf
Documento Adobe Acrobat [143.4 KB]

             Contacte

Convent de les Arts

Ctra. de Mont-ral, Km1

43460 Alcover

Tarragona

conventarts@alcover.cat

977 760 441