JOSQUIN IN MEMORIAM

Ensemble O Vos Omnes

Cor a capella

Diumenge 18 d'abril - 19.00h

- ESTRENA -

 

Com a commemoració del 500 aniversari de la mort de Josquin Desprez, l’Ensemble O Vos Omnes porta a escenari una trilogia de tres concerts amb un programa sensiblement diferent però sempre lligat a la figura del compositor més gran del renaixement, la fama del qual no va apagar-se fins a l’adveniment de l’estètica barroca. 

 

Josquin In Memoriam és un concert que converteix la història de la música en la música de la història: al 1532 Jean Richafort va escriure un Requiem a la mort del seu mestre, Josquin Des Prez. Aquest, però, també havia escrit una gran obra a la memòria del seu mentor, Johannes Ockeghem, qui, alhora, havia creat també una peça en honor a qui l’havia instruït en l’art de la creació musical, Gilles Binchois. La vida d’aquests 4 compositors té, doncs, un lligam musical, una història no escrita en paraules, si no en sons que han viatjat fins als nostres dies.

 

Marc Guerris i Daniel Folqué, altos

Ferran Mitjans, Carles Prat i Oriol Guimerà, tenors

Xavier Pastrana, baríton i direcció

Néstor Pindado, baix

 

Espectacle Km0, recomanat per a tots els públics

 

Entrades anticipades

General - 11€ / Carnet CA - 8€

 

És imprescindible adquirir les entrades anticipades a www.conventarts.cat o a la taquilla de la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover. La taquilla del Convent de les Arts romandrà tancada.

             Contacte

Convent de les Arts

Ctra. de Mont-ral, Km1

43460 Alcover

Tarragona

conventarts@alcover.cat

977 760 441