ALES DE PAPER

Anna d'Ivori

Concert de Sant Roc

Dilluns 16 d'agost - 22.00h

Plaça Nova

Gratuït amb inscripció

La cantant tarragonina Anna d’Ivori arriba a Alcover per presentar el seu nou treball discogràfic “Ales de paper”, acompanyada per la seva banda. Un repertori que ens parla d'històries viscudes i no viscudes, passades i imaginades, de personatges reals i d'altres que ho podrien haver estat. Unes cançons plenes de vides que s'entrellacen com les seves partitures en aquest espectacle. Cançons escrites sobre paper i que pretenen ser ales per a aquells que les escoltin.

 

Anna d’Ivori destaca per peculiaritat tímbrica de la seva veu. Aquesta tendresa  vocal i l'afany d'escriptura portaran a Anna d'Ivori a guanyar el 2n premi de la XVª edició Carles Sabater a la millor cançó en català de l’any 2017 amb "Recordar com oblidar". Un dels projectes destacats on ha pres part Anna d’Ivori la portaren fins a Itàlia per musicar, arranjar i produir una poesia del poeta Bartolomeo Smaldone en honor a les víctimes dels terratrèmols d'Amatrice de 2016. Aquesta cançó va ser presentada al gran Teatre de Rieti el juny de 2018. 

En paral·lel, seguí treballant en la composició de cançons i bandes sonores i fou seleccionada el 2019 per posar la veu a l'anunci de la campanya de Nadal de Women's Secret protagonitzat per Elsa Pataky.

             Contacte

Convent de les Arts

Ctra. de Mont-ral, Km1

43460 Alcover

Tarragona

conventarts@alcover.cat

977 760 441