ACTE DE FE

Grandia / Martorell / Vilajuana

Música

Diumenge 23 de maig - 19.00h

Espectacle inclòs al programa Suport a la Creació - FiraTàrrega,

en coproducció amb Fira Mediterrània, Eufònic,

Konvent.0 i Convent de les Arts

 

Acte de fe és una exploració de la nostra relació amb la tecnologia, les similituts amb la que tenim amb la religió, de les eines implicades en ambdós processos (jerarquia, simbologia i iconografia, la gestió de l'ànima, poder, arquitectura…), i de l'impacte que té aquesta relació en nosaltres mateixos.   

 

La recerca pren forma de ceremònia sonora, amb Marc Vilajuana a la veu, Adrià Grandia a la viola de roda i sintetitzador modular, Carlos Martorell als sintetitzadors i artiphon, i una intel.ligència artificial entrenada amb 11.000 partitures religioses en total: de l'edat mitjana i renaixement per a la primera meitat de la peça, i material tradicional per la segona. A més, ens escolta i toca a temps real amb nosaltres durant tot el recorregut.   

 

Acte de fe entrelliga els rites de pas amb els protocols de xarxes, la simbologia litúrgica i el MIDI com a canals de comunicació, l'ànima i el perfil digital, i explora les jerarquies establertes per presentar en un sol pla humanitat i màquina/déu.   

 

"Cap eina és neutral, totes porten associades les creences i biaixos dels seus creadors."  Lauren McCarthy 

 

Espectacle recomanat per a tots els públics.

 

Entrades anticipades

General - 11€ / Carnet CA - 8€

 

És imprescindible adquirir les entrades anticipades a www.conventarts.cat o a la taquilla de la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover. La taquilla del Convent de les Arts romandrà tancada.

             Contacte

Convent de les Arts

Ctra. de Mont-ral, Km1

43460 Alcover

Tarragona

conventarts@alcover.cat

977 760 441